Këto janë shenjat më xheloze të Horoskopit, zbulojini
Transmetuar më 02-06-2020, 18:50

Personat që i përkasin një prej shenjave të Horoskopit janë më xhelozë në krahasim me të tjerët.

Dashi

Dashi është një shenjë e fortë dhe krenare dhe kur tradhtohet nuk mund të bëjë ndryshe por të lëshojë zemërimin e tij në skena shpërthyese.

Në rastin e tij, në vend të xhelozisë, mund të flitet për zemërim dhe impulsivitet, dy gjëra që e bëjnë atë të ziejë përbrenda dhe të paarsyeshëm.

Demi

Demi është një shenjë jashtëzakonisht kokëfortë që, në marrëdhëniet e dashurisë, nëse nuk ka siguri, nuk beson se mund të vazhdojë. Ai është shumë xheloz, sidomos kur partneri nuk arrin të japë prova për ndjenjën e tij dhe në të njëjtën kohë edhe jashtëzakonisht besnik.

Virgjëresha

Virgjëresha është një shenjë racionale me sa duket, por në realitet ka një pafundësi pasigurish.

Pikërisht për shkak se nuk ka vetëvlerësim është xheloze. Shpesh, megjithatë, logjika nuk fiton në dashuri dhe kjo është arsyeja pse ata që lindin nën këtë shenjë ndihen përjetë të mposhtur.

Loading...