Gjenden predha dhe fishekë në një zonë të banuar, të paplasura
Transmetuar më 01-06-2020, 15:49

Një sasi e konsiderueshme monicioni është zbuluar në njësinë administrative Gur i Zi, në Shkodër.

Predha, granata, dhe fishekë janë konstatuar të paplasura.

Municionet ishin prej vitesh aty dhe janë gjetur rastësisht.

Tashmë pritet që të mbërrijnë forcat xheniere nga Ministria e Mbrojtjes për t’i ekzaminuar dhe për t’i çmontuar.

Loading...