“Ishte armike e Donald Trump”, i dashuri i pret kokën të dashurës
Transmetuar më 19-05-2020, 19:18

Një ngjarje horror ka ndodhur në Suedi ku një i ri i preu kokën të dashurës së tij.

Ai ka thënë se vajza ishte armike e Donald Trump, i cili ishte idhulli i autorit të krimit.

Tishko Ahmed Shabaz filloi të veprojë në mënyrë të çuditshme dhe të kontrollojë vazhdimisht të dashurën e tij Vilma Andersson para se ajo të zhdukej nëntorin e kaluar, i thënë dëshmitarët policisë.

Hetuesve iu thanë se si ai mendoi se vajza ishte djall dhe punonte me Demokratët kundër Trump, sipas gazetës suedeze Aftonbladet.

Koka e ndarë e Vilma u gjet dy javë pasi ajo u zhduk dhe 23-vjeçari Shabaz tani është akuzuar për vrasjen e saj, të cilën ai e mohon.

Dëshmitarët pretenduan se Shabaz i kontrollonte vazhdimisht telefonin dhe vendoste çfarë rrobash duhet të veshte. /k.k/noa.al/