Pse ashtu bie një ndërtesë teatri!!!
Transmetuar më 18-05-2020, 09:53

Ra drama, statusi i aktorit, filmi dhe teatri skenik shqiptar, ra kultura shqipe në tv dhe në salla. Hiiiiiç nuk u ndjetë. Ra integrimi europian. Hiiiiiç nuk u ndjetë! Ranë gjykatat. Hiiiiiiç nuk u ndjetë…

Nga Artan Fuga

Ra demokracia lokale me reformën e territorit, hiiiiiç nuk u ndjetë!

Ra sistemi i votimit ku populli votonte kandidatin për deputet. Hiiiiç nuk u ndjetë!

Ranë rrezistencat qytetare. Hiiiiiiç nuk u ndjetë!

Ranë universitetet publike me ligjin për arsimin e lartë, ra akademia e shkencave me ligjin e poshtër, ra radiotelevizioni shqiptar kthyer në kanoçe propagande, hiiiiiç nuk u ndjetë!

Ra ligji për teatrin, që drejtohet gjithandej nga komitete partie quajtur ministri kulture. Hiiiiiç nuk u ndjetë!

Ra Kuvendi dhe u mbush me kovida pa legjitimitet. Hiiiiiç nuk u ndjetë!

Ranë zgjedhjet e 30 qershorit dhe këshillat bashkiakë. Hiiiiiiç nuk u ndjetë!

Ra drama, statusi i aktorit, filmi dhe teatri skenik shqiptar, ra kultura shqipe në tv dhe në salla. Hiiiiiç nuk u ndjetë.

Ra integrimi europian. Hiiiiiç nuk u ndjetë!

Ranë gjykatat. Hiiiiiiç nuk u ndjetë

Ra censura mbi lirinë e fjales në web. Hiiiç nuk u ndjetë.

Ranë të drejtat qytetare me kodin e ri penal. Dënohet me internim i sëmuri! Hiiiiiiiç nuk u ndjetë!

Tani qani gjoja se ra ndërtesa e teatrit? Me të gjitha këto duhej të ishte një vaj i vazhdueshëm.

Ma këputët shpirtin !!!

Po ku do mbahej në ajër ndërtesa e Teatrit?

Themelet e ndërtesave kombëtare përpara sesa të mbahen në themele dhe mure qëndrojnë mbi ligje, të drejta, institucione. Hiqini ato, të gjitha bien.

Ngelesh ulur në xhade.