6 sekretet që nuk duhet t’ia thoni askujt
Transmetuar më 08-05-2020, 17:25

Jo çdo gjë mund ta ndash me të tjerët. Ka njerëz të cilët marrin kënaqësi të dyfishtë kur tregojnë gjithçka për veten e tyre apo veprimeve që bëjnë.

Porsikologët kanë renditur të paktën gjashtë sekrete të cilat nuk duhet t’i ndani me askënd.

1.Mos u tregoni të tjerëve për planet tuaja. Bëjini ato së pari dhe pastaj tregojuani atyre.

2.Mos flisni për gjërat e mira që keni bërë.

3.Mendimet tuaja personale duhet të mbeten gjithmonë private. Mos lejoni që dikush t’i dijë.

4.Njohuritë shpirtërore, ndryshimet tuaja të brendshme do të ndikojnë në jetën tuaj të jashtme ndaj mos i shfaqni.

5.Problemet familjare nuk duhet të dalin kurrë nga shtëpia.

6.Mos flisni kurrë për veprat e këqija të dikujt.

Loading...