Me gjasë nuk do ta gjeni dot. Çfarë kafshe është kjo?
Transmetuar më 07-05-2020, 18:53

Ka disa lloje kafshësh të cilat ndryshojnë totalisht kur rriten.

I tillë është edhe ky rast ku në foton e parë është një hipopotam i vogël.

Ndoshta shumë prej jush kanë dyshime, dhe me të drejtë në fakt pasi hipopotami i madh nuk ngjason fare.

Mbretëria e kafshëve është plot krijesa që ne mund t’i konsiderojmë të frikshme për shkak të pamjes së tyre edhe pse ato janë me të vërtetë të padëmshme.

Por, gjithashtu ka disa prej tyre që duken të bukur e të adhurueshëm  dhe mund të ngatërrohemi, i afrohemi duke menduar se janë miqësorë, ndërkohë që mund të jenë potencialisht vdekjeprurës. /k.k/noa.al/

Loading...