Publikohet fotografia më e qartë që mund t’i jetë bërë Hënës ndonjëherë
Transmetuar më 04-05-2020, 22:07

Një fotograf në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka realizuar fotografitë më të qarta të kratereve të Hënës, duke kombinuar fotografi të shumta të linjës hënore.

Astrofotografi me qendër në Kaliforni, Andreë McCarthy, grumbulloi mijëra fotografi së bashku të fazave hënore, për të treguar sa më qartë sipërfaqen e Hënës, shkruan Daily Mail.

McCarthy mori korniza fotografish të realizuara në një periudhë kohore, dyjavore.

Fotografia arriti që të shfaqte edhe krateret e saj qartë dhe të dukeshme.

Për më shumë kureshtje shihni fotot e publikuara.