Shfaqi shenja të Covid-19, del negativ testi i kreut të Mbrojtjes Civile në Itali
Transmetuar më 26-03-2020, 10:49

Në Itali, Kreu i Mbrojtjes Civile Angelo Borrelli është testuar negativ nga koronavirusi për testin e tamponit.

Njoftimi u bë nga Departamenti i Mbrojtjes Civile i cili njoftoi se Borrelli "aktualisht vazhdon të përjetojë një gjendje të butë gripi", por do të vazhdojë të punojë nga shtëpia, ndërsa mbetet në kontakt të vazhdueshëm me komitetin operativ dhe njësinë e krizave.

Dje në mëngjes Shefi i Departamentit të Mbrojtjes Civile Italiane, Angelo Borrelli, kishte patur simptoma të etheve dhe si masë paraprake iu nënshtrua testit të tamponit, dhe u larguar nga selia e Departamentit të Mbrojtjes Civile.

Ndërkohë lista e mjekëve që janë prekur nga koronavirusi dhe kanë rënë viktima prej epidemisë vazhdon të zgjatet teksa janë regjistruar edhe tre mjekë të vdekur duke e rritur numrin e viktimave mes bluzave të bardha në 36 kurse totali i të infektuarve nga rradhët e punonjësve të shëndetit ka shkuar në 6205.

Loading...