Koronavirusi, Atlanta në karantinë dhe e shkretuar si në “The Walking Dead”
Transmetuar më 23-03-2020, 22:12

Koronavirusi po bëhet shqetësues në mbarë botën.

Izolimi është këshilla më e vlefshme për të gjithë, duke qenë se nuk ka një vaksinë për këtë virus vdekjeprurës.

Në ditët e epidemisë nga Koronavirus, qyteti i Atlantas, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, aty nga ku fillon aventura e gjatë horror e serialit "The Ëalking Dead", tregohet bosh dhe e shkretuar ashtu si ajo në qytezën më të njohur të serialit, ajo në të cilën sherifi përshkruan mbi kalë një autostradë të shkretuar.

Pamja është falë një djali, Lori Kirsten, që ka hipur mbi Jackson St. Bridge dhe ka shkrepur këtë fotografi dhe e ka publikuar në Twitter.

Efekti është shqetësues. Burimi:fanpage.it/a.k/noa.al/

Loading...