Koronavirusi, kaos në spitalet e Madridit
Transmetuar më 23-03-2020, 18:43

Situatë kaosi shqetësues orët e fundit në spitalet e kryeqytetit të Spanjës, Madrid. Videot që shihni më poshtë tregojnë se si njerëzit e sëmurë janë shtrirë nëpër korridore në pritje për tu futur në trajtim mjekësor pas diagnostikimit me koronavirus.

Raportohet se në Madrid po humbin jetën një person i infektuar me koronavirus çdo tre minuta. 24 orët e fundit u regjistruan 434 të vdekur që e çon në 2206 totalin e deritanishëm.

Sakaq rezultojnë të prekur 33089 vetë. 24 orët e fundit kishte 4321 të prekur ose 1 i prekur çdo 20 sekonda.

Në kujdes intensiv janë 2355 njerëz të cilët gjenden midis jetës dhe vdekjes.

Ospedale di Madrid oggi 😢😢😢🇪🇦🇮🇹🇪🇸🇮🇹

Publiée par Franck Leroux Blanchard sur Lundi 23 mars 2020

Hospitales llenos

Hospitales llenos en Madrid. De esta manera se encuentran los hospitales de Madrid, con una cantidad inmensa de personas que deben hasta dormir en el suelo por el contagio y la falta de cama. No es un juego lo que se vive aquí. #quedateencasa.

Publiée par Globalnoticias sur Dimanche 22 mars 2020

Loading...