EDI RAMA SI DREJTOR POLICIE I KABINETIT BASHA – Nga Andi Bejtja
Transmetuar më 18-03-2020, 17:44

EDI RAMA SI DREJTOR POLICIE I KABINETIT BASHA

Nga Andi Bejtja

Nese nje studiues, historian, apo qofte dhe gazetar, pas disa vitesh, do t’i rikthehet fare pa pasion, asaj qe po kalojme kwto dite ne “Epoken e Corones”, do të vije kollaj te ky titull.

Vetem duke pare leksikun e dy liderëve kryesore, vetem ne harkun kohor te nje jave shikon një shpërpjesëtim të madh:

Edi Rama ka kryefjale e refren te tij fjalen “Ndaloj”, ndersa lideri i opozites fjalen “Propozoj”.

Me kaq shume “Ndaloj” te njerit dhe me kaq shume “Propozoj” te tjetrit, ne rastin me te mire Edi Rama, he per he, nuk eshte as me pak e as me shume, po thjesht nje Drejtor Policie i Kabinetit Basha, qe anuncon me zell ne Facebook, oraret e ndalimit te kembesoreve, makinave.

Kryeminister: je shume vone, fillo bëj kryefjale tenden fjalen “Propozoj”….

Kryeministrat e Rajonit, te Europes e te Botes e kane bere me kohe….