I moshuari del të bëjë pazar, në vend të maskës mban pelena
Transmetuar më 17-03-2020, 23:05

Koronavirusi po përhapet gjerësisht në të gjithë botën dhe njerëzit po marrin masa mbrojtëse kundër tij.

Në shumë raste edhe po krijohen situata me humor për shkak të kësaj pandemie.

Një video komike po qarkullon në Greqi në këto ditë ku një tregtar ka filmuar një të moshuar i cili kishte dalë për të bërë pazar.

I moshuari me sa duket nuk ka pasur maskë dhe kishte vendosur që të improvizonte me pelena fëmijësh, të cilën e kishte vendosur në kokë.

Ju mund të shihni fotot.

Loading...