Anulohen të gjitha festimet për Ditën e Verës
Transmetuar më 09-03-2020, 15:46

Në Shqipëri nuk do të ketë asnjë festim publik ose privat për Ditën e Verës.

Urdhri që nxori sot qeveria ndalon të gjitha grumbullimet publike ose jo, në mjedise të hapura ose të mbyllura deri më 3 prill.

Ndaj as n Elbasan, as në Tiranë dhe gjetiu nuk dp të ketë festime për ditë vere.

Po ashtu siç raportoi noa.al më herët, është shtyrë dhe koncerti i Maluma më 14 mars në sheshin Nënë Tereza.

Loading...