Zgjidhni një nga zogjtë dhe zbuloni mesazhin tuj, rezultati do të jetë mbresëlënës
Transmetuar më 14-02-2020, 09:48

Kafshët shpesh shihen si simbole të mençurisë dhe udhëzimit. Mënyra se si ata jetojnë mund të na udhëheqin në mënyrat më të mira dhe të na sigurojnë frymëzimet që na duhen në momente të caktuara.

Testi i sotëm do t’ju lejojë të përvetësoni disa nga ato mençuritë e kafshëve dhe t’ju ofrojnë këshilla të jashtëzakonshme, të cilat mund të jenë ato që ju nevojiten menjëherë për të transformuar historinë tuaj.

Për të marrë mesazhin tuaj, thjesht zgjidhni një prej zogjve në figurë, atë për të cilin ndjeni më shumë përzemërsi, për t’u çuditur nga ajo që do t’ju zbulojë.

Bufi:

Bufët janë kafshë shumë të mençura, por shumë preferojnë t’i gjykojnë si të çuditshëm ose të frikshëm, kështu që ata mbajnë distancën e tyre prej tyre. Kjo gjithashtu ndodh shumë herë me ju në jetë. Njerëzit ju gjykojnë nga përshtypjet e para dhe humbasin mundësinë për të zbuluar personalitetin e mrekullueshëm dhe zemrën e dashur që duhet të ofroni. Mos lejoni që këta njerëz t’ju ulin, ju mund të fitoni vetëm duke vlerësuar njerëzit e duhur.

Papagalli:

Edhe pse ata janë pjesë e një specie me hije të ndryshme, papagallët e kuq dallohen nga fuqia që burojnë me hijen e tyre të fortë dhe që transmeton fuqinë. Ashtu si ai, ju gjithashtu dalloni veten nga njerëzit përreth jush nga drita që lëshoni dhe shkëlqimi juaj natyror. Ndaloni të përballni veten dhe mendoni se jeni inferior vetëm sepse nuk jeni si të gjithë të tjerët. Dallimet tuaja ju bëjnë unik dhe janë një arsye për mirënjohje, sepse Zoti ju krijoi për të bërë një ndryshim në botë, për të udhëhequr me shembull dhe për të ndihmuar të ndryshoni gjërat në një mënyrë pozitive. Besoni dhe krenohuni me kë jeni, sepse potenciali juaj është i pafund.

Zogu:

Ky zog lëviz aq shpejt, saqë mund edhe të mos e vërejmë ekzistencën e tij. Sidoqoftë, ai është i admiruar dhe i kujdesur nga të gjithë. Ju kurrë nuk keni qenë personi që tërheq vëmendjen kudo që të shkoni, personaliteti juaj introvertues ju bën të shmangni një pozicion përqendrimi dhe tërheqjeje të pamjeve, por në të njëjtën kohë ju mendoni se ju kufizon dhe ju bën të pakuptimtë. Ndihesh shumë pak me njerëzit e tjerë dhe mendon se nuk mund të bësh ndryshim. Mendoni përsëri, ndryshoni mënyrën si e shihni veten; edhe nëse duket e vogël, ju mund të bëni një ndryshim dhe të fitoni admirimin dhe dashurinë e shumë njerëzve. Duajeni veten më shumë dhe besoni në vlerën tuaj, sepse jeni një person i jashtëzakonshëm dhe keni gjithçka për të qenë krenarë për veten tuaj.

Shqiponja:

Ashtu si shqiponja, ju imponoheni shumë mirë dhe nuk hiqni dorë nga ajo që dëshironi me të vërtetë, edhe nëse nuk është shumë e lehtë për t’u arritur. Ju jeni një person shumë i sigurt që njeh fuqinë dhe potencialin e tij. Kjo bën që disa njerëz rreth jush të kenë frikë ose t’ju shohin si armik dhe të bëjnë gjithçka për t’ju rrëzuar. Këto qëndrime ju lëndojnë vërtet sepse nuk doni të krijoni armiq dhe jeni gati të mbështesni të gjithë nevojtarët. Sidoqoftë, është e nevojshme të analizohen gjërat në mënyrën më kritike; pozicioni juaj gjithmonë do të shqetësojë ata që nuk kanë potencial rritjeje. Mësoni të jeni krenarë me atë që jeni dhe të qëndroni pranë atyre që duan të rriten me ju. Mos u shqetësoni ose mërziteni nga ata që ju kanë kthyer shpinën./b.l/noa.al/

Loading...