Testoni logjikën tuaj, gjeni pjesën që mungon në këtë enigmë
Transmetuar më 13-02-2020, 16:24

Ky test është mjaft interesant për çdo moshë dhe na lejon të testojmë jo vetëm logjikën, por edhe vëmendjen tonë.

A mund të gjeni se cila nga  katrorët duhet të vendoset në vendin e pikëpyetjes?

Përgjigjia:

Përgjigja është 1 sepse në çdo katror shtohet nga 1 pikë në mënyrë që të ngelet simetrike.

Loading...