Test: Cila është gjëja e parë që sheh? Zbulo çfarë “sekreti” fshihet tek ju
Transmetuar më 14-01-2020, 10:16

Nuk ka rëndësi sa shumë përpiqemi, ne nuk mund të kontrollojmë mendimet e brendshme.

Artisti izraelit Noma Bar dëshironte të eksperimentonte në punët e tij. Kështu ai krijoi një imazh që ka dy gjëra në brendësi dhe psikologët e kanë përdorur këtë ilustrim për të mësuar më shumë për njerëzit.

Për këtë arsye i ka dhënë mundësi njerëzve për zgjedhje, në mënyrë që të kuptojnë çfarë fshihet në brendësinë e tyre. Zbuloni çfarë fshihet tek zgjedhja juaj.

Një pulë

Nëse gjëja e parë që patë është një pulë, kjo do të thotë që truri juaj fokusohet në detaje të vogla. Ju mund të shihni çdo detaj, por shpesh nuk mund të fokusoheni në të gjithë pikturën e madhe. Nga natyra, ju jeni gjithmonë perfeksionistë që jeni gati të filloni e të ndërtoni çdo gjë nga e para. Njerëzit si ju mund të bëhen shkencëtarë shumë të mirë.

Një vajzë me buzë të kuqe

Nëse kjo është gjëja e parë që patë, do të thotë se jeni njerëz maksimalist. Shpesh herë nuk keni durim që të prisni për tu realizuar planet tuaja. Sapo humbni interesin në një aktivitet, automatikisht lëvizni në një tjetër drejtim. Njerëzit si ju janë matematicienë të mirë./a.m/noa.al/

Loading...
Loading...