Jeta në fshatin francez! FOTO
Transmetuar më 13-01-2020, 23:01

Fortesa dhe momente historike. Shtëpi piktoreske dhe fusha të mbjedha me vreshta.

Fshatrat francezë janë ndër më piktoreskët në Europë.

Franca mund të krenohet edhe me fshatrat, që vizitohen nga mijëra turistë çdo vit.

Në çdo qytet gjenden fshatra, me të cilët jo vetëm fshatarët që jetojnë por edhe Franca krenohet me to.

Disa prej godinave janë ndërtuar që në Mesjetë, apo edhe më herët.

Godinat dhe çdo gjë tjetër ruhen me fanatizëm.

Loading...
Loading...