3 fjali që do të transformojnë plotësisht jetën tuaj seksuale
Transmetuar më 28-12-2019, 13:52

Edhe pse nuk është gjithmonë e lehtë, komunikimi shumë i drejtpërdrejtë është i nevojshëm për të shprehur dëshirat e partnerit dhe për të çuar jetën seksuale në një nivel tjetër. Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet seksuale, komunikimi është thelbësor, ju lejon të jeni në të njëjtën gjatësi vale dhe të shfrytëzoni sa më shumë këtë moment dashurie dhe kënaqësie.

Terapistët seksi sugjerojnë fraza të veçanta në këtë fushë për t’ju ndihmuar të komunikoni më lehtë dëshirat tuaja, të keni marrëdhënie më të kënaqshme dhe të lidheni më ngushtë me partnerin tuaj.

Tre fjali që do të ndryshojnë dinamikën e çiftit tuaj në shtrat

Këtu janë saktësisht tre fjalitë e duhura për të thënë, nëse doni të kaloni në një nivel më të lartë në dhomën e gjumit:

1 / "Kam parë një ëndërr vërtet seksi me ju mbrëmë"

Të provosh diçka të re në shtrat mund të jetë e turpshme të shprehesh tek partneri. Sipas Ian Kerner, terapist seksi, ju mund të zbuloni dëshirat tuaja duke i thënë një ëndërr të bukur erotike. Kur i tregoni partnerit tuaj për të, përfshini detaje të tilla si ato që keni veshur, që filluan aktin seksual, ku ndodhi, për t’i dhënë me të vërtetë partnerit tuaj një imazh vërtet erotik dhe ta ktheni atë ëndërr në realitet.

2 / "Unë e dua kur ti! "

Nëse nuk doni të jeni roje kur bëni dashuri, mendoni se çfarë të thoni ose mendoni të thoni gjëra të gabuara, thjesht komplimentoni partnerin tuaj kur ai bën lëvizje që ju kënaqin duke shprehur atë që ju pëlqen më së miri. Thjesht duhet të shprehësh atë që ndjen vërtet. Nëse fjalët për momentin janë shumë shqetësuese, lëshoni ankth kënaqësie.

3 / "Unë nuk mbaj të brendshme dhe … Nuk mund të pres që të të shoh! "

Dërgoni këtë mesazh partnerit tuaj kur ai është ende në punë, një mesazh kështu që jashtë kontekstit mund të ketë një efekt edhe më të fortë sesa nëse jeni bashkë. Është një shije e asaj që duhet të presësh, një lloj parathënie e zgjatur. Kur një grua merr drejtimin, ajo është një presion i madh. Sidomos kur bëhet fjalë për realizimin e dëshirave./b.l/noa.al/