Jeni të dëshpëruar për trafikun e çmendur për shkak të shiut? Ka shpresë
Transmetuar më 19-11-2019, 14:21

Bie shi dhe temperaturat janë ulur. Ndoshta jeni në makinë me muzikë dhe me muzikë në sfond.

Pas një dite të gjatë në punë, dëshira e veme është ajo e të kthyerit në shtëpi, sa më parë të jetë e mundur. Por trafiku përreth është çmendur dhe mbetesh në trafik për 15 minuta, pa lëvizur asnjë centimetër.

Një ndjesi e zakontë e përjetuar nga shumë njerëz në ditët me shi. Një ndjesi e cila shton lodhjen dhe bën gjithçka më të vështirë, pasi bota shihet më gri.

Pikërisht kur trishtimi duket se ka dominuar në makinë dhe trafiku nuk lë shpresë, ju mbetet vetëm një gjë, të mendoni për trafikun në Los Angeles, SHBA. Shihni videon më poshtë për ta besuar dhe ngushëlluar. /a.y/noa.al/

Loading...
Loading...