Zbuloni çfarë shihni të parën në foto dhe mësoni misionin tuaj në “tokë”
Transmetuar më 19-11-2019, 09:23

Cila është gjëja e parë që ju tërhoqi vëmendjen?

1.Një ujk: Nëse gjëja e parë që ju tërhoqi vëmendjen ishte ujku, do të thotë që keni ardhur në botë për të qenë një luftëtar shpirtëror. Ju keni shumë beteja për të fituar, bota ka nevojë për ju, i zgjuar, vigjilent dhe plot energji. Me siguri ju ndjeni shumë indinjatë për padrejtësinë brenda jush, ju lëndon të shihni se sa njerëz vuajnë ndërsa të tjerët shijojnë veten e tyre. Ky zemërim ju bën të shihni mënyrën sesi njerëzit trajtojnë ndryshe planetin tonë. Të gjitha këto ndjenja nuk janë të kota: ju duhet të luftoni për një botë më të mirë sepse jeni thirrur për këtë. Punoni në shkaqet që ju motivojnë.

2.Nata / Hëna: Nëse gjëja e parë që ju tërhoqi vëmendjen në foto ishte Hëna, misioni juaj në jetë ka të bëjë me shërimin shpirtëror ose fizik. Ju jeni një person shumë i dhembshur dhe gjithmonë ndjeni nevojën për t’u kujdesur dhe për të ndihmuar njerëzit që vuajnë. Misioni juaj ka të bëjë me këtë. Ju mund të jeni thirrur në tokë për të qenë mjek, infermier ose terapist. Ose roli juaj në jetë thjesht do të jetë të jepni këshilla të mençura në kohën e duhur, të shëroni zemrat e të tjerëve, t’i ndihmoni ata të gjejnë rrugën e tyre. Në çdo rast, ju keni ardhur në botë të jeni mbështetja e të tjerëve dhe t’i ndihmoni ata të ecin përpara.

3.Degët / pylli: Nëse gjëja e parë që keni parë në provën tonë shpirtërore ishte pylli, do të thotë që misioni juaj në jetë është i lidhur me mençurinë. Ju jeni një person kurioz, i cili pëlqen të mësoni gjëra të reja dhe nuk ka frikë nga problemet: përkundrazi, ju i shihni ato si një sfidë. Ju jeni një nga njerëzit në tokë për të dhënë zgjidhje, për të gjetur përgjigje ose, të paktën, për t’ju bërë pyetje. Ju e dini mirë që bota është një vend i mbushur me mistere, por  kurrë nuk do të ndaleni së kërkuari përgjigjen përfundimtare, edhe nëse e dini që nuk do ta arrini atë. Gjatë rrugës, ju do të ndriçoni shumë njerëz, të cilët do të jenë në gjendje t’i shohin gjërat me një sy tjetër.

4.Silueta e një gruaje: Nëse ajo që keni parë ishte siluetë e një gruaje, do të thotë që misioni juaj në jetë është të krijoni. Ju nuk e shihni botën me të njëjtët sy si të tjerët. Në çdo gjë që bëni, në çdo problem që hasni, shihni zgjidhje krijuese, të reja dhe zgjuarsi. Por ju gjithashtu e doni bukurinë dhe e dini se mund të ndërtoni një botë më të mirë bazuar në emocione. Prandaj, rruga juaj është e krijimit dhe e krijimtarisë; ajo që prova zbulon është e qartë: ju keni ardhur për të zbukuruar botën në një mënyrë shpirtërore, për të vënë në gjurmët e magjisë, e cila do t’i bëjë të gjithë të lumtur dhe të destinuar për të zgjatur. Dëgjoni anën tuaj më kreative dhe mos lejoni që ajo të mbartet nga detyrimet e përditshme, sepse me të vërtetë keni një potencial të madh./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...