Ja çfarë u bëjnë rusët shoferëve që s’ju pritet në trafik
Transmetuar më 16-11-2019, 23:46

“SADB” është një grup aktivistësh në Rusi që merren me aktivitete të ndryshme.

E njëra ndër to është edhe shkeljet në trafik.

Ata dalin në rrugë me trafik të dendur dhe nuk i lejojnë shoferët e papërgjegjshëm që të shkelin rregullat.

Sigurisht kjo nuk është punë edhe aq e lehtë.

Së paku këtë e dëshmon videoja e mëposhtme.

Loading...
Loading...