Njihuni me 9-vjeçarin gjeni, arrin të diplomohet në inxhinieri elektrike
Transmetuar më 15-11-2019, 21:51

Ky djalosh është gjeni, dhe vetëm 9 vjeç është diplomuar për inxhinieri elektrike, në Universitetin e Einthoven të Holandës.

Laurent Simons, ka një kuotë inteligjence të barabartë me 145, shumë me e lartë se mesatarja.

E çuditshme por ai arrin të zgjidhë probleme shumë komplekse, që një i rritur me aftësi të zakonshme mund t’i zgjidhë në jo më pak se dhjetë javë.

Lëndët e tij të preferuara janë matematika, shkenca dhe aplikacionet teknike. /k.k/noa.al/

Loading...
Loading...