Ndryshon ligji, sa do paguhen Presidenti dhe Kryeministri i Kosovës
Transmetuar më 09-11-2019, 11:05

Të gjithë ata që punojnë në sektorin publik në Kosovë do të kenë ndryshime në pagat e tyre të dhjetorit.

Shumica prej tyre do t’i marrin me rritje, për shkak të ndryshimeve të bëra në ligj.

Pagat e renditura infografikë janë pagat bazë dhe nuk përfshijnë,

kompensimet shtesë si puna jashtë orarit ose rrezikshmëria.

Me ligjin e ri sipas Express, Presidenti do të paguhet 2 mijë e 390 euro, ndërsa Kryeministri 2 mijë e 151 euro.

Loading...
Loading...