Lënë fëmijët 6 dhe 3 vjeç vetëm dhe shkojnë në disko, përplasen me makinë
Transmetuar më 02-11-2019, 12:17

Për të kaluar një mbrëmje jashtë shtëpisë dhe për të shkuar për t’u argëtuar në disko, ata nuk nguruan të linin fëmijët e tyre gjashtë dhe tre vjeçar vetëm në shtëpi gjatë gjithë natës, dhe pas argëtimit të dehur ata përfunduan duke u përplasur me makinë.

Protagonistë të ngjarjes janë një çift i ri i prindërve që jetojnë në zonën e Torinos: një 25-vjeçar dhe një 22-vjeçare e akuzuar tani nga karabinierët për braktisjen e një të mituri.

Ndoshta pa atë përplasje që ndodhi natën midis 1 dhe 2 nëntorit dhe pa ndryshimin psikofizik për shkak të alkoolit të marrë gjatë argëtimit, askush nuk do të kishte vërejtur asgjë.

Pas incidentit, i cili ndodhi afër një rrethrrotullimi pranë aeroportit Caselle Torinese pa shumë pasoja fizike, në fakt të dy morën ndihmën mjekësore por shkaktuan shpërthime dhe sulmuan mjekët dhe infermierët.

Në këtë pikë, me kërkesë të personelit shëndetësor, karabinierët ndërhynë, por nga ana e tyre u sulmuan nga çifti i zemëruar. Në këtë pikë kontrollet e drogës dhe alkoolit u nxitën dhe të dy u zbuluan se ishin pozitive në testin e alkoolit. Ai u gjet me një nivel të alkoolit në gjak katër herë në kufirin e lejuar nga ligji.

Për 25 vjeçarin  ankesa u bë për rezistencë ndaj një zyrtari publik ndërsa ishte i dehur dhe pa licencë. Gjetjet zbuluan se ata kishin fëmijë dhe se ata qëndruan në shtëpi në një komunë në rrethinën e Torinos. Kur ushtria shkoi në banesën e tyre zbuluan dy vogëlushët vetëm dhe raportuan rastin tek organet kompetente./b.l/noa.al/