Ishte një nga vendet më të varfra 40 vjet më parë!
Transmetuar më 02-11-2019, 00:09

Është kryeqendra e Singaporit, vendi aziatik, që 40 vite më parë ishte ndër vendet më të varfra, ku mbizotëronte korrupsioni dhe krimi.

Por pasi u vendos sistemi i drejtësisë, në tre dekadat e fundit ky vend ka njohur një zhvillim të jashtëzakonshëm. /NOA.al

Loading...
Loading...