Mos bëni gabim t’i hidhni, 10 arsye se përse duhet të konsumoni farat e kungullit
Transmetuar më 29-10-2019, 21:59

Nëse deri tani i keni hedhur, mos e bëni më këtë gabim.

Më poshtë keni dhjetë arsye se përse duhet ti konsumoni farat e kungullit.

-Janë të pasura me selen

-Janë të pasura me antioksidant

-Janë të pasura me hekur

-Janë të pasura me fosfor

-Janë të pasura me zink

-Kanë përmbajtje të mirë triptofani

-Janë të pasura me Omega 3

-Ndihmojnë në shëndetin e prostatës

-Parandalojnë formimin e cisteve

-Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë.

Loading...
Loading...