UAAAAAA, E THA DHE KËTË GJEBREA!
Transmetuar më 16-10-2019, 08:30
Ylli Dylgjeri

Nga Ylli Dylgjeri

Uaaaaaaaaaa – e tha dhe këtë Gjebrea!

…Nga studio e Fax News, teksa fliste për çështjen e negociatave, deputetja socialiste Elona Gjebrea është shprehur se me protestat opozita e ka dëmtuar së tepërmi imazhin e vendit në Europë dhe se mazhoranca ka bërë të pamundurën për të marrë një “po” nga të gjitha vendet e unionit. “Protestat e opozitës kanë ndikuar në negociata…

Po sistemi TIM-s çar tha për znj. Gjebrea & Co?

…Tahiri dhe Elona Gjebrea u kthyen nga Greqia me "Audin" e Habilajve me targa AA003 GB. Udhëtimi ka qënë i përbashkët me Saimir Tahirin, i cili e merrte makinën që iu kishte shitur kushërinjve të tij Habilaj. Në atë kohë, Artan Habilaj e të tjerë kanë qënë në hetim nga Antimafia Italiane për trafik lëndësh narkotike.

Pas kësaj kush e ka dëmtuar imazhin e vendit ?

Loading...
Loading...