Magjia e kafshëve në lëvizje të fiksuara në një foto
Transmetuar më 09-10-2019, 11:46

Nganjëherë, ne ndjehemi sikur po jetojmë jetën tonë shumë shpejt, nxitojmë përmes kohës dhe hapësirës duke vrapuar pas punëve tona duke mos vërejtur gjërat e vogla por mahnitëse që ndodhin përreth nesh.

Çdo ditë në jetë është përplot befasi, vetëm ndaloni një moment dhe shikoni përreth jush. Çdo sekondë ndodh diçka me të vërtetë e mrekullueshme para syve tuaj.

Shoqëria Mbretërore e Biologjisë ka lëshuar listën e shkurtër për konkursin e saj vjetor të fotografisë.

Imazhet e listës së ngushtë tregojnë kafshët e kapura në kamera në të gjithë globin, të paraqitura sipas temës së këtij viti të ‘Kapjes në Lëvizje’./b.l/noa.al/