Abuzimi seksual ndaj një vajze 5-vjeçare: prindërit dhe vëllai i saj janë nën hetim
Transmetuar më 09-10-2019, 08:56

Katër persona, një familje e tërë, tani rrezikojnë gjyqin për dhunë seksuale të rënduar dhe keqtrajtim të një vajze 5-vjeçare.

Zyra e Prokurorit Publik Salerno mbylli hetimet ndaj babait dhe nënës së fëmijës, gjysmë vëllait të saj dhe gruas së tij. Të katër u arrestuan janarin e kaluar nga karabinierët e kompanisë Salerno në bashkëpunim me ushtarët e ushtrisë Amalfi dhe Nocera Inferiore.

Kundër babait të vajzës, një burrë 62-vjeçar, prokurori publik urdhëroi mbajtjen në arrest, ndërsa për tre të dyshuarit e tjerë, nëna e fëmijës, vëllai i saj dhe gruaja e tij, u mbajtën në arrest shtëpiak.

Hetimet e magjistratëve dhe karabinierëve pretendojnë se keqtrajtimet kanë ndodhur brenda bërthamës familjare që prej vitit 2017: supozohet, siç u përmend, që fëmija ka qenë objekt dhune që nga mosha e 5 vjeçare.

Ajo që u tregohet hetuesve është një pamje shqetësuese: e kequshqyer dhe e detyruar të jetojë në një mjedis të degraduar, fëmija detyrohet të kryejë edhe punët e shtëpisë dhe, pavarësisht moshës së saj të mitur, të kujdeset për motrën e saj më të vogël.

Për më tepër, ekziston edhe dhuna fizike: përveç rrahjeve, fëmija i nënshtrohet edhe abuzimit seksual të vërtetë, jo vetëm nga prindërit, por edhe nga gjysmë vëllai dhe gruaja e tij./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...