Fotografi i famshëm bën gjithë shoqërinë e tij të dalin me foto lakuriq
Transmetuar më 08-10-2019, 19:38

Ai është padyshim një ndër emrat më të rëndësishëm të artit të fotografisë.

Ryan McGinley njihet si ndër fotografët më të arrirë dhe veprat e tij janë të njohura gjerësisht.

Teksa suksese nuk iu ndal asnjëherë, Ryan McGinley vendosi të dalç me një libër të veçantë: Mirror, mirror.

Qëllimi: Të fotografohen femra dhe meshkuj krejtësisht të zhveshur.

Për të realizuar këtë fotolibër, Ryan McGinley i kërkoi 100 shokëve dhe shoqeve të tij që secili me një aparat fotografik të dilte foto lakuriq para pasqyrës.

Ata pranuan dhe Ryan McGinley realizoi këtë set që u bë fotolibri i cili shitet 85 dollarë amerikanë.

Në galerinë që ju sjell noa.al gjeni fotot e librit të Ryan McGinley. Ajo që spikat është fakti se nuk ka përzgjedhje femrash apo meshkujsh të bukur, trup të palestruar apo makijazh fytyre. Ata thjesht kanë dalë në foto, lakuriq para pasqyrave. /noa.al/

Loading...
Loading...