Të jetosh mes pemëve, njësh me natyrën
Transmetuar më 08-10-2019, 19:15

Të jetosh mes gjelbërimit të vërtetë, duke pasur një shtëpi të zhytur në pyje.

Risia është bërë realitet dhe në landin Salzburg të Gjermanisë është ndërtuar një kompleks i veçantë banesash të cilat ofrojnë më të mirën e natyrës, brenda në natyrë.

Objektet që shikoni në galerinë që ju sjell noa.al janë dizenjuar nga studio Precht për kompaninë ndërtuese Baum Bau dhe janë strehuar banorët e parë.

Risia u realizua nga Chris Precht dhe gruaja e tij dhe projekti i shtëpive mes pemësh mban emrin Bert, një ndër personazhet e Sesame Street.

Ky projekt ngjan shumë dhe me filmat e animuar, sidomos me Minions.

Loading...
Loading...