Kajan bën sot 1 vjeç, Veliaj merr urimin nga nënë Hidja
Transmetuar më 06-10-2019, 16:27

Kajan është gëzimi i parë i mami Ajolës dhe babi Erionit.

Një vit më parë kryebashkiaku i Tiranës dhe dhe bashkëshortja e tij u bekuan me një djalë.

Veliaj ishte sot në Mazrek për të mbajtur fjalën e dhënë nënë Hides, shtëpia e së cilës u shkatërrua nga tërmeti.

Por, veç gëzimit për rindërtimin e shtëpisë, nënë Hidja i ka uruar mes batutash edhe ditëlindjen e Kajanit, i cili bën sot 1 vjeç.

Nënë Hidja: Djalin si e ke?Veliaj: Djali mirë, djali ka ditëlindjen sot, bën 1 vjeç.Momë Hidja: E mora vesh, ma thanë që bën 1 vjeç.Veliaj- Luan Bregasit: Si nuk mban sekrete mo burrë, por tani jemi bërë të shtëpisë.Bregasi: Kjo është kënaqësi…Veliaj: Faleminderit./a.k/noa.al/

Loading...
Loading...