I kërkuan autograf, ylli i kinematografisë u ndal e bëri muhabet tërë pasditen me ta
Transmetuar më 02-10-2019, 20:03

I kërkuan autograf, por ai jo vetëm pranoi, por qëndroi  tërë pasditen me të pastrehët, duke treguar histori të ndryshme dhe duke i pyetur për jetesën.

Robin Williams kaloi gjithë ditën duke nënshkruar autografe dhe duke treguar histori në një zonë, me të pastrehët e Bostonit, viti 1988, duke mbetur në histori edhe për këtë vepër të rrallë./NOA.al

Loading...
Loading...