Shtatë ngjyrat më të mira për vjeshtë, ja si duhet të visheni
Transmetuar më 02-10-2019, 00:32

Moda transformohet dhe ndryshimet që bëhen në mënyrë të shpejtë nganjëherë na e bëjnë mjaft të vështirë për të mos humbur në shumëllojshmërinë e produkteve të reja

Ju mund të mendoni se jeni duke u veshur sipas modës së fundit tani, por para se ju ta kuptoni moda e fundit mund të kalojë në një drejtim plotësisht tjetër.

– E gjelbër e mbyllur

– Rozë

– E kaltër e mbyllur

– Vishnje

– Të gjitha hijet e ngjyrës portokalli

– Vjollcë

– E kaltër mbretërore.

Loading...
Loading...