Kur Albert Einstein u takua me Charlie Chaplin, biseda e tyre e shkurtër të lë pa fjalë
Transmetuar më 27-09-2019, 17:04

Kur Albert Einstein u takua me Charlie Chaplin në vitin 1931, Ajnshtajni i tha, “Ajo që unë admiroj më shumë rreth artit tuaj është universaliteti i saj. Ti nuk thua asnjë fjalë, dhe bota të kupton.”

Është e vërtetë” iu përgjigjur Chaplin, “por fama jote është edhe më e madhe. Bota të adhuron, kur askush nuk të kupton.”

Është kjo biseda e shkurtër mes dy gjenive të artit dhe shkencës./a.m.NOA.al

Loading...
Loading...