Frika nga tërmete të tjera, disa qytetarë po shtrojnë dyshekët në rrugë
Transmetuar më 21-09-2019, 20:42

Frika dhe paniku që ka shkatuar tërmeti ka bërë që qytetarët sonte të qëndrojnë në qiell të hapur.

Në periferi të Tiranës, në Ndroq. disa qytetarë shikohet që kanë nxjerrë dyshekët për të fjetur jashtë sonte.

Edhe Emergjencat Civile kanë bërë thirrje që të mos qëndrojnë në banesa sonte.

Sonte do të ngrihen 6 kampe për t’u ardhur në ndihmë qytetarëve.

Nga ana tjetër kujdes duhet bërë dhe nga keqbërës që mund të përfitojnë nga situata e pazakontë.

Shënim i NOA:

Nëse ndjeni nevojë për ndihmë, kontaktoni numrat e mëposhtëm, nga çdo telefon fiks ose celular, pa pagesë, edhe nëse nuk keni paketa aktive:

Numrin unik 112 që është për çdo nevojë apo urgjencë. Dhe sipas nevojave specifike:

Numrin unik 112 që është për çdo nevojë apo urgjencë.

Dhe sipas nevojave specifike:

Policia e shtetit ☎ 129.

Zjarrfikesja ☎ 128.

Urgjenca ☎ 127.

Loading...
Loading...