Tërmeti shemb Shkëmbin e Kavajës
Transmetuar më 21-09-2019, 17:51

Lëkundja e fuqishme sizmike sot ka shkaktuar lëndimin e rreth 26 njerëzve si dhe ka sjellë dëme të ndjeshme materiale.

Në videon e mëposhtme shihni pamjet e shembjes së Shkëmbit të Kavajës.

Loading...
Loading...