Transmetuar më 21-09-2019, 17:03

Presidenti i Republikes Ilir Meta shpreh keqardhjen per termetin qe ka tronditur vendin tone e ne vecanti Qarkun e Durresit dhe Tiranes.

Presidenti Meta shpreson per sa me pak deme dhe pasoja.

Nderkohe Presidenti çmon se eshte i rendesishem monitorimi i situates ne vazhdimesi.

Kryetari i shtetit i kërkon qeverisë informim ndaj qytetareve nga strukturat pergjegjese shteterore.

Presidenti Meta thotë se po e ndjek situaten me vemendje dhe shqetesim.

Meta kishte paralajmëruar pak javë më parë për tërmete të fuqishme në Shqipëri.