Negociatat, Rama në Komitetin e Budestagut: Duke kërkuar “Po-në” e Gjermanisë
Transmetuar më 13-09-2019, 09:50

Kryeministri Edi Rama vijon të kërkojë mbështetje për çeljen e negociatave me Bashkimin Europian, përgjigje e cila do të jepet në muajin tetor.

Ditën e sotme ai ndodhet në Gjermani në kërkim të mbështetjes për Shqipërinë.

Ai bën flet për një bashkëbisedim të hapur dhe pozitiv, në kërkim të mbështetjes së negociatave.

“Në Komitetin e Çështjeve Europiane të Bundestagut për të kërkuar PO-në e parlamentit gjerman për Shqipërinë.

Bashkëbisedim i hapur dhe pozitiv”, shkruan Rama. /a.y/noa.al

Loading...
Loading...