Ju ka ndodhur të qani në ëndërr? Mësoni kuptimin që ka
Transmetuar më 06-09-2019, 19:06

Ju ka ndodhur shpesh që të jeni zgjuar pas një ëndre të keqe, dhe më pas përpiqeni të shpjegoni kuptimin e saj.

Po ashtu ju ka ndodhur që në ëndërr të keni qarë.

Të qarit në ëndërr ka disa kuptime, që nga dhimbja, marrja e një lajmi të mirë etj. Por sipas një shpjegimi psikologjik, e qara në ëndërr është gjithmonë shprehi e diçkaje që iu trysnon dhe që doni ta shfryni.

Të qarit me dëshpërim, do të thotë një ndjesi lirie, ndaj një mllefi të akumuluar ku më në fund në gjumë, keni mundësi të shpreheni lirisht. /k.k/noa.al/

Loading...
Loading...