Eliminoni fibromat e varura në mënyrë të thjeshtë dhe pa dhimbje
Transmetuar më 01-09-2019, 09:15

Shumë njerëz kanë fibroma të varura të vogla ose të mëdha. Këto janë rritje të lëkurës që mund të shfaqen në çdo zonë të trupit, siç janë qafa, krahët dhe këmbët.

Fibromat e varura janë natyrë beninje, por mund të jenë estetikisht të pakëndshme dhe për këtë arsye shumë njerëz dëshirojnë t’i heqin ato.

Ekzistojnë disa metoda për t’u përdorur, të tilla si kremra ose locione, ose të kërkoni kujdes mjekësor. Por këto metoda mund të jenë të shtrenjta dhe ndonjëherë edhe të dhimbshme.

Por mos u shqetësoni, sepse ekziston një zgjidhje tjetër. Fibromat kanë një origjinë të paqartë, por disa studiues besojnë se janë të lidhura me një sistem imunitar të dobësuar.

Megjithëse nuk jemi të sigurt për origjinën e tyre, asgjë nuk na pengon të përpiqemi të zbulojmë një mënyrë për të hequr qafe këto fibroide të padurueshme shpejt dhe me lehtësi.

Metoda që do t’ju zbulojmë së shpejti është plotësisht e natyrshme, efektive, pa dhimbje dhe gjithashtu ekonomike. Ka të ngjarë që tashmë të keni përbërësit e nevojshëm në shtëpi për të zgjidhur problemin!

Përbërësit e zakonshëm

Nuk ka nevojë për gjëra të shtrenja, por vetëm një përbërës shumë i zakonshëm në shtëpitë tona: uthull molle! Ky produkt po bëhet gjithnjë e më popullor për shkak të vetive të tij të jashtëzakonshme, të tilla si aftësia e tij për të eleminuar fibroidet e varura të lëkurës.

Veprimi i uthullës së mollës është që të thajë fibroidet, në mënyrë që të shkëputet vetvetiu me kalimin e kohës.

Merrni një top pambuku të njomur në uthull molle dhe fërkojeni butësisht mbi fibroiden e varur. Përsëriteni operacionin disa herë në ditë dhe gradualisht do të vini re që ato do të bëhen më të errëta. Kjo tregon që fibroza po thahet dhe përfundimisht do të bjerë nga vendi. Provojeni dhe do të shihni me sytë tuaj se me të vërtetë funksionon!/b.l/noa.al/

Loading...
Loading...