Shkodër, mbështetësit e PD protestë kundër Valdrin Pjetrit
Transmetuar më 14-08-2019, 21:02
Mbështetësit e Partisë Demokratike në Shkodër kanë zhvilluar një marsh-protestë kundër Valdrin Pjetrit. Protesta është zhvilluar gjatë mbrëmjes së sotme. Protestuesit u shprehën se nuk pranojnë zyrtarë të korruptuar në krye të bashkisë. Ata fillimisht janë tubuar tek prefektura e qytetit dhe më pas kanë nisur marshimi drejt rrugëve kryesore. Nuk kanë munguar as parullat me mbishkrime të ndryshme.

Mbështetësit e Partisë Demokratike në Shkodër kanë zhvilluar një marsh-protestë kundër Valdrin Pjetrit.

Protesta është zhvilluar gjatë mbrëmjes së sotme.

Protestuesit u shprehën se nuk pranojnë zyrtarë të korruptuar në krye të bashkisë.

Ata fillimisht janë tubuar tek prefektura e qytetit dhe më pas kanë nisur marshimi drejt rrugëve kryesore.

Nuk kanë munguar as parullat me mbishkrime të ndryshme.

Loading...
Loading...