Zgjidh një nga ngjyrat e hënës që të pëlqen… dhe zbulo se çfarë parashikimi jep për të ardhmen tënde!
Transmetuar më 28-07-2019, 22:40

Hëna përmban mrekulli dhe mistere.

Sipas kohës, Hëna ka forma dhe ngjyra të ndryshme.

Nëse ke zgjedhur njërën nga ngjyrat e saj, mëso çfarë parashikimi i sjell:

Nëse ke zgjedhur:

Hënën rozë

Je njeriu që ndjek gjithnjë intuitën dhe kjo është një super fuqi për ty. Sa herë që të duhet të jesh në mes të një zgjedhjeje, mendohesh mirë para se të marrësh një vendim. Hëna që zgjodhe siguron se do kesh sukses financiar. Puna dhe kujdesi që ke treguar kur ke marrë vendimet do të të sjellin shumë para në të ardhmen e afërt.

Hënën blu

Mos ji i paduruar me financat apo marrëdhëniet. Nëse do të ndihesh më i sigurt me njeriun që dashuron, apo do të përmirësosh situatën financiare, mos lër që të tjerët të zgjedhin për ty.

Ky është momenti në të cilin është e nevojshme të kujdeseni për jetën tuaj dhe të hiqni dorë nga ideja për të patur gjithçka nën kontroll.

Hënën lejla

Do ketë një përmirësim domethënës të financave të tua shumë shpejt. I gjithë dedikimi yt në punë do shpërblehet dhe do kesh ngritje në karrierë.

Ndërkohë nuk duhet të shqetësohesh për marrëdhëniet. E ardhmja do sjellë miq interesantë, entuziastë dhe shumë të nevojshëm.

Përdore këtë mundësi për të zbuluar dëshirën e zjarrtë brenda vetes. /a.m/noa.al/

Loading...
Loading...