Motrat e bashkuara sfidojnë mjekët, ata thanë se nuk do ia dilnin dot
Transmetuar më 10-07-2019, 21:01

Mrekullitë ndodhin dhe ja një tjetër rast që e vërteton diçka të tillë. Dy motra binjake arritën të mbijetonin me kokë të bashkuar, edhe pse mjekët nuk dhanë asnjë shpresë.

Neev dhe Nelly Kolestein, nga Amsterdami, janë të ngjitura në pjesën e pasme të kokës për 18 vitet e jetës së tyre, por kanë trurin dhe trupin e ndarë.

Nënës së tyre, që nuk u identifikua, ju tha gjatë kohës që i kishin ardhur dhimbjet e lindjes se foshnjat e saj ishin të bashkuara në kokë.

Mjekët ishin të bindur se vajzat do të vdisnin menjëherë pas lindjes. Dhe nëse mbijetonin mjekët thanë se do vdisnin para se të mbushnin 10 vjeç.

Por ndodhi e kundëtra. /k.k/noa.al/

Loading...
Loading...