Shqiponja 85% “zbret” në shesh
Transmetuar më 08-07-2019, 20:58

Opozita e bashkuar po zhvillon protestën e saj të radhës në Tiranë.

Shqiponja e flamurit kombëtar është vendosur në qëndër të protestës së opozitës.

Në zemër të saj shkruhet shifra “85%”, aq sa është përqindja e shqiptarëve, sipas Partisë Demokratike, që refuzuan kryeministrin Edi Rama në votimet e 30 Qershorit.

Sipas opozitës, në votimet e të dielës së 30 qershorit dolën vetëm punonjësit e administratës të cilët u kërcënuan me vendet e punës.

PD dhe opozita bënë thirrje për braktisjen e votimeve të 30 qershorit.

Loading...
Loading...