Testoni veten duke gjetur se me cilën prej hyrjeve korrespondon çelësi
Transmetuar më 04-07-2019, 18:15

Truri është një muskul si shumë të tjerë që kemi në trupin tonë. Ne duhet të përpiqemi gjithmonë ta mbajmë të trajnuar nëse nuk duam që ai të trashet!

Kjo është arsyeja pse nuk është vetëm një lojë zbavitëse, kjo është një mënyrë për të qëndruar zgjuar, aktiv dhe mendërisht të shkathët. Nëse doni të bëni disa "gjimnastikë" për trurin, këtu është prova kyçe!

Në imazhin e mëposhtëm do të shihni një kyç dhe 10 hyrje të ndryshme. Detyra jote është që të përpiqeni të mendoni se në cilin prej këtyre hyrjeve mund të hyjë çelësi.

Siç mund ta shihni, për lehtësinë tuaj ne kemi numëruar çelësat nga 1 në 10. Merrni gjithçka që ju nevojitet, sepse ky test është më pak i thjeshtë se sa duket. Ky imazh është me të vërtetë një iluzion optik që lehtë mund të të mashtrojë.

Zgjidhja

A keni hequr dorë ose keni gjetur më në fund një përgjigje? Lexoni dhe gjeni nëse jeni një nga të paktët që arriti ta zgjidhë!

Çelësi  korrespondon me numrin 7. Mos e humbni shpresën nëse keni bërë një gabim: kjo do të thotë që akoma mund të praktikoheni me teste të tjera!/b.l/noa.al/

Loading...
Loading...