Delja zhduket nga kopeja dhe rishfaqet pas 5 vitesh … me 40 kg lesh
Transmetuar më 28-06-2019, 16:35

Chris, ky është emri i deles që ishte larguar nga kopeja e saj 5 vjet më parë.

Për të gjitha ato vite ajo kishte jetuar në pyjet e egra dhe kur u rishfaq ajo kishte mbi shpinë 40 kg lesh mbi vete.

Ian Elkins, një bari i njohur, iu përgjigj kërkesës për ta qethur dhe pas më shumë se 40 minutash u arrit që t’i hiqnin deles nga shpina plot 40,45 kg.

Një rekord real që e bëri delen të hyjë në librin e rekordeve Guinnes! Tani Chris është mirë dhe është rikthyer në kopenë e saj./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...