Matura Shtetërore, dalin rezultatet e provimit të gjuhës dhe letërsisë
Transmetuar më 26-06-2019, 10:43

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar rezultatet e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për “Maturën Shtetërore 2019”.

Nga rezultatet e publikuara rezulton se kalueshmëria është 94.8%.

Sakaq në provimin e zhvilluar me 12 qershor kanë marrë pjesë 36 412 maturantë.

Rezultatet e provimeve të Maturës Shtetërore për lëndët e tjera do të publikohen sipas afateve të parashikuara në “Rregulloren e MSH 2019”.

Rezultatet i gjeni në listën më poshtë dhe duke klikuar këtu.

Matura Shtetërore, dalin rezultatet e provimit të gjuhës dhe letërsisë by Anonymous MjostHRqY6 on Scribd