Përkëdheljet, tregojnë shumë për ndjenjat si dhe ku i marrim ato
Transmetuar më 12-06-2019, 18:08

Përkëdheljet janë një manifestim i bukur i dashurisë. Dhe mënyra se si përcillen thotë shumë për kuptimin e tyre.

Puthja është mënyra se si duam të shprehin veten, por ka edhe përkëdhelje. Ndryshe nga kontakti mes buzëve, i cili gjithashtu mund të rezultojë me pasion të pastër, gjesti i prekjes së partnerit me butësi duke përdorur duart nuk shkon përtej thjeshtësisë fizike.

Duart. Nëse ju prekni dhe prekeni në mënyrë të drejtë, puthjet e dhëna në këtë pikë çojnë në përjetimin e të dridhurave. Konceptualisht ne mund ta interpretojmë këtë gjest si një mënyrë për të komunikuar se personi që keni para do të donte ta mbante atë pranë për gjithë jetën.

Shpatullat. Ato janë një nga pjesët më sensuale të trupit femëror, edhe nëse ndonjëherë nuk mendoni për to. Dhe nëse një njeri i prek ato në mënyrën e duhur, kjo duhet interpretuar si një ndjenjë e admirimit.

Dekolteja. Kjo është një pjesë delikate e trupit ku akumulohet tensioni. Prandaj çdo kontakt ndjehet menjëherë. Të prekësh atje do të thotë të transmetosh dëshirë, pasion dhe një ndjenjë përkatësie.

Fytyra. Është një lavdërim i heshtur i bukurisë ndaj grave, një deklaratë për nderim dhe gjithashtu një gjest mbrojtjeje./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...