Shenjat që do t’ju bëjnë të kuptoni se partneri juaj nuk ju do më
Transmetuar më 10-06-2019, 13:37

Ka disa shenja shumë specifike që të bëjnë të kuptosh kur një personi nuk i pëlqen më. Ne nuk mund ta kundërshtojmë atë, por ndjenjat nuk komandohen dhe është e drejtë që të gjithë të vazhdojnë rrugën e tyre. Kur ata nuk ju duan më, ju do të jeni në gjendje ta kuptoni në sajë të sinjaleve të caktuara që do të vijnë.

Partneri juaj do t’ju tregojë se nuk është e vërtetë, se ai ende ju do

Partneri do ta mohojë. Ai gjithmonë do të thotë se ai ju do, por veprimet janë të dobishme për të kuptuar dhe shpesh nuk përputhen me fjalët. Nëse dikush fokusohet në fakte dhe jo në atë që thotë dikush, është e qartë se çfarë do të jetë situata. Njerëzit kanë tendencë për të zbuluar emocionet e tyre nëpërmjet sjelljes së tyre.

Jini realistë

Duke parë raportin tuaj, ju mund të shihni nëse diçka është e gabuar. Nëse jeni të sëmurë do të thotë se diçka nuk funksionon dhe nëse nga ana tjetër asgjë nuk ndryshon, do të thotë që duhet të shikosh realitetin. Mos lejoni që vetë-mashtrimi të menaxhojë kohën tuaj. Duhet t’i besosh vetes dhe të hapësh sytë për të parë realitetin që të rrethon.

Ata nuk do të duan të kalojnë kohë me ty

Nëse nuk ka asnjë përpjekje për të kaluar kohën së bashku, kjo do të thotë se ai person nuk ju dëshiron. Edhe me angazhime kaq shumë gjithmonë do të ketë kohë për partnerin, nëse kjo nuk ndodh, përgjigjja është e qartë. Zakonisht askush nuk përpiqet të shpëtojë nga kjo dhe as nuk bëjnë justifikime të çfarëdo lloji për të mos parë njëri-tjetrin.

Ai nuk do të kenë besim te ti

Mosbesimi dhe xhelozia lindin nga keqkuptimet. Kur mungesa e besimit vazhdon dhe zgjat, përkundër faktit se gjendja që ka shkaktuar atë është sqaruar, kjo do të thotë që dashuria po zvogëlohet ose është zhdukur plotësisht.

Ata nuk do t’ju ndihmojnë kur keni nevojë për të

Nëse keni nevojë dhe nuk do të ndiheni, kjo do të thotë se nuk ka më dashuri. Ne duhet t’i kushtojmë vëmendje fakteve dhe të shohim se çfarë po ndodh dhe të jemi shumë të sinqertë me veten.

Nuk do të ketë shfaqje dashamirësie ndaj jush

Nëse përqafimet, puthjet, përkëdheljet, pamja, janë shumë larg jush, kjo do të thotë se ai nuk ju pëlqen./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...